Infinity HR stärker sitt team med Hanna Sundin i takt med utvecklingen av nytt affärsområde

Infinity HR har under det senaste året märkt av ett tydligt ökat behov av IT-kompetens på marknaden. För att kunna matcha efterfrågan och dessutom driva egen tillväxt utökar de därför sitt team med Hanna Sundin från september 2021. Hon blir CEO för Infinity IT Consulting. Hanna besitter gedigen erfarenhet av konsultverksamhet inom IT och kompletterar på så vis företaget med ovärderlig kompetens – samt med hennes naturliga driv och konstanta framåtanda.

Konsultverksamhet inom IT

Sedan Hanna påbörjade sin arbetslivserfarenhet har hon arbetat med två vitt skilda områden, konsulting inom IT och som egenföretagare med inriktning på hälsa. Två grenar som har följt varandra under årens gång. Samtidigt som hon påbörjade karriären inom konsultbranschen utbildade hon sig till hälsocoach och inspiratör – det är därmed en underdrift att säga att hon inte räds av utmaningar.

– Jag har alltid arbetat med att tillsätta konsulter inom IT. Under årens gång har jag verkat inom både HR och sälj, men också som konsultchef. Mitt fokus har helt enkelt alltid varit att förmedla rätt konsult till rätt kund. Så även under de senaste fem och ett halvt åren där jag har fungerat som konsultleverantör på ett konsultbolag, inleder Hanna.

Extensiv kompetens

Hannas bredd och expertis inom området sträcker sig från tillsättning av roller som supporttekniker och IT-projektledare till IT-arkitekter. Hon bemannar ofta projekt i sin helhet med flera tjänster, både på junior och senior nivå, och då krävs ett brett spann av kompetens och kontaktnätverk. Det är precis där hennes främsta styrka visar sig – en omfattande förståelse och kännedom för processen i stort. Allt från uppstart och utveckling till förvaltning och digitalisering.

– Mina absolut största passioner i livet är människor och IT. I den här typen av arbete får jag möjlighet att kombinera dem båda. Mitt intresse för hälsa återkommer också på ett eller annat vis då det är otroligt viktigt att alla ges möjligheter till välmående och att lyckas i sin karriär. Det ansvaret och utbytet är otroligt energigivande för mig, berättar Hanna.

Leveranssäker och trygg

Som tidigare nämnt har Hanna ett naturligt driv mot utveckling och mod att våga starta upp någonting från grunden. Utöver det är hon leveranssäker, trygg och har ett genuint intresse – egenskaper som går hand i hand med teamet på Infinity HR.

– Det mest betydelsefulla för mig i alla lägen är ärlighet, tillit och transparens. Med tanke på att Infinity HR bygger sin värdegrund kring dessa tre ord känns det som en fantastiskt bra match. Jag ser fram emot att vara en del av deras arbete framåt och att kunna bidra till utvecklingen av vårt nya affärsområde Infinity IT Consulting!, avslutar Hanna.