Karriär

Här hittar du information om vad vi erbjuder dig som konsult.

Bra villkor

Som konsult hos oss har du möjlighet att välja den anställningsform som funkar bäst för dig, med villkor som är anpassade efter dina individuella förutsättningar och uppdrag. Hos oss får du även bra försäkringar, förmåner och pension ifrån dag 1.

Stöd och förväntningar i konsultyrket

Vi ger dig det stöd som du behöver för att klara uppdraget på bästa sätt och är alltid noga med tydlighet i arbetsuppgifter och förutsättningar.
Självklart besöker vi dig även på plats i uppdraget!

Vår företagskultur

Vi vill att du alltid ska känna dig delaktig i det som rör dig, din arbetssituation och din framtid hos oss. Därför har vi en öppen företagskultur som bygger på transparens och dialog med våra medarbetare kontinuerligt. Vi värdesätter ärlighet, transparens och tillit till varandra.
Vi stöttar, utvecklar och tror på varandra och ses både fysiskt och digitalt för att upprätthålla samarbetet.

Återkoppling

Som konsult hos oss ska du få bekräftelse för goda prestationer och även feedback när det är något som behöver förbättras både under och efter uppdragen. Återkopplingen är viktig för att utveckla oss själva och kvalitén i våra uppdrag.

Utveckling

Vi är bra på att skapa rätt matchningar mellan konsult och uppdrag så att både du som individ och vi som företag konstant kan fortsätta att utvecklas.
Du bestämmer takten kring din individuella utveckling, men vi uppmuntrar alltid kompetenslyftande aktiviteter och utbildning i någon form varje år.

Livsbalans och hälsa

Att kunna erbjuda en sund balans mellan jobb och fritid är mycket viktigt för oss. Du ska alltid känna att din konsultchef är ett stenkast bort vid behov av stöd och råd och vi förstår att det finns ett liv utanför jobbet också som väntar.
Vi erbjuder en årlig friskvårdspeng, men vill även uppmuntra egna initiativ av fysisk aktivitet och du får en viss ersättning för den tid du avsätter till detta varje vecka.

Kontakta oss

Låter det här som din nästa arbetsplats? Tveka i så fall inte att höra av dig till oss på mailadressen nedan eller via en spontansökan.

info@infinityitc.se

Skicka spontanansökanchevron_right